Agenda

Breakfast for Certification Attendees

All meals are included in the cost of registration. 7:00 am - 8:00 am

60mins

Certifications

8:00 am - 5:00 pm

1 day

Lunch

All meals are included in the cost of registration. 11:30 am - 1:00 pm

90mins

Certification and General Sessions

View education schedule. 1:00 pm - 5:00 pm

1 day

TEC 2020 Welcome Reception

Join us at the opening night Welcome Reception to kick off TEC with your colleagues and vendors. This event is included in the cost of registration and is open to all TEC attendees, sponsors and exhibitors.
5:30 pm - 7:00 pm

90mins

Breakfast

All meals are included in the cost of registration. 7:00 am - 8:00 am

60mins

Certification and General Sessions

View education schedule 8:00 am - 11:30 am.

1 day

PSA Vendor Awards Lunch

Join us as we award the vendors and customer services representatives who have been the most supportive of PSA owners and customers over the last year. This lunch is included in the cost of registration and is open to all TEC attendees, sponsors and exhibitors. 11:30 am - 1:00 pm

90mins

Certification & General Sessions

View education schedule 1:00 pm - 5:00 pm.

1 day

Keynote Breakfast

All meals are included in the cost of registration. 7:00 am - 8:30 am Keynote TBA

90mins

Certifications

8:00 am - 11:30 am

1 day

Exhibit Show

1 day

Lunch

All meals are included in the cost of registration. 11:30 am - 1:00 pm

90mins

Certifications

1:00 pm - 5:00 pm

1 day

Networking Happy Hour

Mix and mingle with your peers and vendor partners before heading out on the town. This event is included in the cost of registration and is open to all TEC attendees, sponsors and exhibitors. 2:30 pm - 4:00 pm

90mins

PSA Stockholders’ Meeting

Hosted by PSA executives, staff, and members of the PSA Board of Directors, this forum will address how to maximize your equity share. We will review important and exclusive benefits available to you as a PSA stockholder and will ensure you are taking full advantage of all the programs available to you.

LEARNING OBJECTIVES
  • Discover how to maximize your equity share
  • Review important and exclusive benefits available to you as a PSA stockholder
3:30 pm - 5:00 pm

90mins

Breakfast

All meals are included in the cost of registration. 7:00 am - 8:00 am

60mins

Certifications

8:00 am - 5:00 pm

1 day

General Sessions

View education schedule
8:00 am - 11:30 am

1 day

Lunch

All meals are included in the cost of registration. 11:30 am - 1:00 pm

90mins

How to Sell Managed Services Workshop

Although the offerings of the PSA Managed Security Services Program (MSSP) provide countless benefits to end-user customers, our system integration partners, and our technology providers, selling these services has been a challenge. Much of the challenge has resulted from a lack of understanding of the differences between selling projects and selling managed services. In our session, we will answer the "how" to sell managed services. This session will be delivered in a combined lecture and workshop format. Attendees will leave feeling like they know where to start and how to have successful sales conversations with potential customers of MSSP offerings.

LEARNING OBJECTIVES
  • Discover a clear understanding of the difference between selling managed services to current clients and new prospects
  • Create a strategic plan to getting in the door of new prospective clients using the MSSP offerings
  • Develop a list of problems to identify in current client sites that will be solved by MSSP offerings

1 day